Sesi Townhall Penubuhan Farmasi Non Formulari Hospital USM

Unit Pembangunan Korporat dengan kerjasama Jabatan Farmasi Hospital USM telah mengadakan satu sesi Townhall Isu Semasa : Penubuhan Farmasi Non Formulari Hospital USM pada 13 Januari 2019 di Auditorium Blok Pentadbiran Hospital USM. Sesi ini diadakan bagi memberi pendedahan dan maklumat terkini mengenai penubuhan Farmasi Non Formulari Hospital USM. Slot pertama iaitu Pengenalan & Perancangan Farmasi Non Formulari telah disampaikan oleh YBhg. Prof. Madya Dato'Dr Ab.Rahman Izaini Ghani @Ab.Ghani(Penyelaras, Unit Pembangunan Korporat) dan slot kedua pula iaitu berkenaan Proses Permohonan Ubat di Farmasi Non Formulari telah diberikan oleh Pn. Mariani Yaacob (Pegawai Farmasi, Farmasi Non Formulari).

townhall 2

townhall nf 3