Sesi Penyerahan Sumbangan 'Nasal Swab Kit' Covid-19 oleh Bank Islam Malaysia Berhad Cawangan Negeri Kelantan

Hospital USM telah menerima sumbangan ‘Nasal Swab Kit’ Covid-19 daripada pihak Bank Islam Malaysia Berhad Cawangan Negeri Kelantan sebanyak 300 unit. Sesi penyerahan kit tersebut telah diadakan pada 14 November 2021.

Sumbangan tersebut diserahkan oleh Pengurus Konsumer BIMB Negeri Kelantan, Pn. Nurol Ain Abg Latip kepada Timbalan Pengarah Klinikal, Profesor Madya Dr. Zaidi Zakaria untuk kegunaan Hospital USM.

Turut hadir Pengurus Deposit BIMB Negeri Kelantan, Pn. Wan Rusmayaty; Pengurus Cawangan BIMB Kubang Kerian, En. Sulaima Mohd Zin; Penyelaras Unit Pembangunan Korporat, Profesor Dato' Dr. Ab Rahman Izaini Ghani dan Penyelaras Strategik Penjanaan Pendapatan Hospital USM, Dr. Mohamad Ibariyah Iberahim.