Majlis Penyerahan Replika Cek Bagi Projek CSR Syarikat Grass2Route Sdn.Bhd/Edotco Group Sdn. Bhd kepada Hospital USM

Majlis Penyerahan Replika Cek bagi Projek Usahasama Tanggungjawab Sosial Korporat( CSR )Syarikat Grass2Route Sdn.Bhd/Edotco Group Sdn.Bhd kepada Hospital USM telah diadakan pada 6 Ogos 2020 bertempat di Dewan Persidangan Kampus, USM Kampus Kesihatan.

Majlis Penyerahan ini telah dihadiri oleh Pengurusan Hospital USM, Pengurusan Syarikat Grass2Route Sdn.Bhd/Edotco Group Sdn.Bhd dan Ketua Jabatan Hospital USM

Pihak Syarikat Grass2Route Sdn.Bhd/Edotco Group Sdn.Bhd telah berbesar hati memberikan sumbangan sebanyak RM20,000.00 yang mana akan digunakan untuk projek menaiktaraf ruangan terapeutik kanak-kanak bagi kegunaan pesakit dan pelawat di Wad 2 Selatan Hospital USM.

penyerahan cek grassroute

grass2route